Púť do Levoče 2024

od | jún 28, 2024 | Osobitný článok

 

Slávnosť Návštevy Preblahoslavenej Panny Márie. Naša najväčšia Mariánska púť na Slovensku.

Sobota 6. júl 2024, program od 9:00.

Fatimská sobota, sväté omše, mini gospelový festival, Gréckokatolícka liturgia, diskusia na tému modlitby, vystúpenie skupiny Klasfolk, adorácia…

Nedeľa 7. júl 2024, program od 0:00.

Sväté omše, krížová cesta, liturgia hodín, Gréckokatolícka liturgia, Radostný ruženec, slávnostná odpustová sv. omša o 10:00 celebruje Mons. František Trstenský, spišský biskup.

Štvrtok 11. júl 2024, Celoslovenská púť seniorov, program od 7:50.

Uvítanie pútnikov, príhovor Mons. Antona Tyrola, svätý ruženec, slávnostná svätá omša o 9:30 celebruje Mons. František Trstenský, rozhovor s Mons. Františkom Trstenským, krížová cesta, záver o 13:30.

Podrobný program je k dispozícii na stránke Farnosť Levoča.

 

Zdieľať článok

0 komentárov

Odosla komentár

Ďalšie články kategórie

Arcidiecézna púť v Gaboltove 2024

Gaboltov je najvýznamnejším pútnickým miestom Košickej arcidiecézy a je známy veriacim katolíkom na celom Slovensku. 20. – 21. júla 2024 sa tu bude konať hlavná výročná púť.

Prímestský tábor v Novej Dubnici

Uskutočnil sa v dňoch 1. – 5. júla 2024. O 127 detí sa staralo 55 animátorov, z toho traja saleziáni. Celý tábor zastrešoval direktor domu don František Kubovič.

Blahoslavený Titus medzi nami

Mnohých ctiteľov blahoslaveného Titusa Zemana, ktorí ho túžia bližšie spoznať a stretnúť sa s ním, privedú kroky do jeho rodiska, do Bratislavy-Vajnôr, kde je vo farskom kostole Sedembolestnej Panny Márie uložený jeho hlavný relikviár.

Modlitba za šťastný život

Dopraj mi dušu, ktorá nepozná nudu, hundranie, vzdychanie a lamentovanie, a nedovoľ, aby som sa príliš sužoval pre tú dominantnú vec, ktorá sa volá ja.