Varíme so saleziánskym misijným kalendárom

od | aug 6, 2022 | Osobitný článok

 

Text a Foto: SAVIO

Tento mesiac sa presúvame do ďalekého Peru, ktoré môžete lepšie spoznať aj vďaka receptu na tradičné jedlo anticuchos. Toto jedlo sa pripravuje z hovädzích sŕdc, preto sa častokrát nazýva aj srdcom peruánskej kuchyne, avšak kedysi sa na výrobu tohto jedla používalo mäso z lamy. Peruánska kuchyňa je jedna z najviac vychvaľovaných nielen v Latinskej Amerike, ale po celom svete. Je to aj vďaka rozmanitosti surovín, ktoré na varenie využívajú, ale aj vďaka rôznym spôsobom varenia.

Varime 08 2022 02

Ak sa rozhodnete pripraviť si tento recept doma, nezabudnite nám poslať fotku vášho výtvoru na savio@saleziani.sk. My vás zaradíme do žrebovania o skvelé ceny priamo z Kene v rámci našej kuchárskej výzvy VARÍME SO SALEZIÁNSKYM MISIJNÝM KALENDÁROM. Prajeme vám dobrú chuť a príjemné chvíle pri varení!

 

Zdieľať článok

0 komentárov

Odosla komentár

Ďalšie články kategórie

Duchovná obnova mužov z Miletičovej

Muži zo saleziánskej farnosti Bratislava-Miletičova sa opäť zúčastnili na duchovnej obnove v priestoroch benediktínskeho kláštora v Hronskom Beňadiku.